rise4life' Podcast - Spreek je uit voor Verandering

 
Deze podcast is toegewijd aan het bespreken van moedige stappen richting een drugsvrije toekomst. Elke aflevering belicht echte verhalen, biedt krachtige inzichten en deelt praktische tips voor mensen van alle leeftijden die de uitdagingen van drugs en alcohol willen overwinnen.

Of je nu persoonlijk worstelt met deze kwesties, iemand steunt in hun reis naar herstel, of gewoon meer wilt leren over dit belangrijke onderwerp, 'rise4life' is jouw platform voor inspiratie en verandering. Laten we samen onze stem verheffen en het verschil maken in de strijd tegen drugsverslaving. Rise4Life, jouw podcast voor echte verandering.

Afleveringen: 

'De Reis van Tim is een must-listen voor iedereen die de complexiteit van verslaving en het belang van vroege interventie wil begrijpen.

Dompel jezelf onder in het ongelooflijke verhaal van Tim Kuijpers, waar Ineke van der Velden in deze podcastreeks met hem in gesprek gaat. Ontdek hoe Tim in de greep van verslaving belandde en luister naar zijn onthullende inzichten over de misvattingen rondom verslaving. Tim doorbreekt stereotypen en deelt zijn verhaal niet om te schokken, maar uit een persoonlijke missie. Hij waarschuwt, inspireert en biedt hoop aan verslaafden en hun naasten.

Tim's worsteling: Afkickkliniek, terugval en de zoektocht naar herstel, deel 2

In deel 2 van onze podcastserie ontvouwt zich het aangrijpende verhaal van Tim. Luister naar zijn worstelingen met verslaving, hoe hij herhaaldelijk in een afkickkliniek belandde en te maken kreeg met de wanhoop van zijn ouders. Het keerpunt komt wanneer Tim een psychologe ontmoet die uiteindelijk zijn redding blijkt te zijn. Dit diepgaande verhaal belicht de ruwe realiteit van verslaving, de pijn van terugval, en de kracht van professionele hulp bij het vinden van de weg naar herstel.

Ontdek de Kracht van Onderwijs:

gratis e-boek

Voel de kracht van onze missie ook in ons e-boek

"ONDERWIJS, kunnen we hiermee onze kinderen van de drugs afhouden?"

 Dit boek is een waardevolle aanvulling waarin we dieper ingaan op het belang van onderwijs als fundament voor preventie. Download het nu en ontdek hoe jij, als voorvechter van een gezonde samenleving, een actieve rol kunt spelen in het beschermen van onze kinderen tegen de verleidingen van drugs. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst zonder drugsmisbruik.