Na het overweldigende succes van ons eerste evenement, ‘Spreek je uit voor Verandering’, op 21 januari, kunnen we niet wachten om onze missie voort te zetten. Deze inspirerende dag bracht internationale sprekers samen die boeiende inzichten deelden over preventie en voorlichting over drugs.

Tijdens het evenement waren we trots op de aanwezigheid van vertegenwoordigers van Narconon Europa, de directeur van Able Europe (Association for Better Living & Education), en bestuursleden van Moedige Moeders Nederland  en Stichting One Voice One Message. Allen hebben indruk gemaakt met hun baanbrekende inzet in de strijd tegen drugsverslaving.


Narconon, wat staat voor ‘NO Narcotics’, biedt al bijna 58 jaar effectieve hulp aan individuen die streven naar een leven vrij van verslaving. Als je het eerste evenement hebt gemist, geen zorgen! Binnenkort lanceren we onze podcast en starten we met het organiseren van meer online evenementen.