Zeg "Nee" tegen Drugs!

Het leven is bedoeld om ten volle te leven!

Welkom bij rise4life, een krachtige beweging van toegewijde mensen die zich inzetten om de wereld te bevrijden van de greep van drugs.

Bij rise4life staan we op een cruciaal kruispunt: we combineren persoonlijke empowerment met goed geïnformeerde keuzes en de kracht om ‘nee’ te zeggen tegen drugs.

Ons doel is om een positieve en blijvende impact te hebben op zowel individuen als hele gemeenschappen. Samen zetten we ons in voor een gezondere, drugsvrije wereld.

Larissa Ignacio & Ineke van der Velden 

oprichters van Rise4life

RISE STAAT VOOR

Respect, Informed decisions, Strengthen, & Empowerment

🌟 Groot Nieuws: Eerste ‘Spreek je uit voor Verandering’ Event! 🌟

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons eerste evenement, getiteld ‘Spreek je uit voor Verandering’, op 21 januari zal plaatsvinden. Dit belooft een inspirerende dag te worden met diverse internationale sprekers en boeiende onderwerpen, allemaal gericht op preventie en voorlichting over drugs.

We zijn trots dat we vertegenwoordigers van Narconon Europa en de leider van Able Europe (Association for Better Living & Education), beiden bekend om hun baanbrekende werk in de strijd tegen drugsverslaving, mogen verwelkomen in Nederland. 

Narconon, wat staat voor ‘NO Narcotics’, biedt al bijna 58 jaar effectieve hulp aan individuen die een leven vrij van verslaving nastreven. 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit belangrijke dialoog en te ontdekken dat er een antwoord is op de nachtmerrie van verslaving en het belang van drugspreventie zodat onze jeugd een weloverwogen keuze kan maken om NEE te zeggen tegen drugs.