In deze bijzondere aflevering van de Rise4Life Podcast gaat Ineke in gesprek met Mariane , een inspirerend lid van Moedige Moeders. Deze zelfhulpgroep biedt steun aan naasten van mensen die worstelen met verslaving, en samen zoeken zij naar manieren om met deze uitdagende situatie om te gaan. Luister mee naar dit prachtige gesprek vol inzichten, hoop en de kracht van gemeenschap. Het is een eerbetoon aan de moed van elke ouder, partner of familielid die elke dag de strijd tegen verslaving aangaat.

Deze podcastaflevering belicht het belang van steun en gemeenschap voor families die te maken hebben met verslaving. Het gesprek biedt diepgaande inzichten en hoop voor iedereen die betrokken is bij deze uitdagende situatie. Het is een eerbetoon aan de moed en doorzettingsvermogen van ouders, partners en familieleden die dagelijks de strijd tegen verslaving aangaan.

Met dank aan alle dappere ouders die te maken hebben met een familielid dat worstelt met verslaving.

Meer informatie is beschikbaar op www.moedigemoeders.nl.